Testékszer > Ékszer - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Testékszer > 6 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Piercing
http://piercing.wyw.hu/

Wyw katalógus piercing, testékszer témában, az alábbi témakörökkel:[Érdekességek] [Fogékszer] [Fórumok, blogok] [Hírek, cikkek] [Képek, videók] [Külföldi oldalak] [Piercing - Testékszer] [Piercing Stúdiók - Budapest] [Piercing Stúdiók - Vidék] [Piercing vásárlás] [Tanácsok, tudnivalók]

Piercing

ekszer.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Saffron Collection
http://www.saffron.hu/index.php?cPath=123&osCsid=86d2595f9c63aa1afae565992d5 ...

Saffron Collection - Testékszerek széles kínálata, online rendelés.

Saffron Collection
Piercing - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Piercing

A piercing angol eredetű szó, magyar jelentése: testékszer. A testékszer nem a modern kor találmánya, több ősi kultúrában is megtalálhatjuk, különösen a primitív népeknél. A legelső ékszerek növényi és állati nyersanyagokból készültek, ezeket követték a sárgarézből és nemesfémből megmunkáltak. A természetes, készen talált alapanyagokat (csigák, kagylók) véséssel, karcolással tették még szebbé. Ma az ékszerek anyaga szövetbarát orvosi fém, titán, vagy anyagában színezett nióbium. Kialakításánál arra törekednek, hogy az ékszer bőr alatti részei egyforma vastagságúak legyenek, így jobban belesimulnak a testbe.

Piercing - Wikipédia
Piercing Pláza
http://www.piercingplaza.hu

Piercingek széles választékban! Látogass el a Piercing Plázába, és válogass kedvedre! A Piercing Pláza webshopban óriási választékkal, és folyamatosan újuló kínálattal várnak a különböző köldök, szemöldök, nyelv, orr, ajak, patkó, karika, és intim piercingek, valamint fültágítók és egyéb különleges piercingek közül válogathatsz. A megrendelt piercingek garantáltan két munkanapon belül kiszállításra kerülnek. A piercingek mellé garancia levelet biztosítunk.

Piercing Pláza
Hallmark Piercing és Ékszer - Testékszerek, piercingek
http://hallmark.hu/piercingek-testekszerek-c-1.html

Orvosi acél, titán, arany testékszer online rendelés. Egyéni vásárlóknak webshop , viszonteladóknak nagykereskedelem, webáruház. Világelső piercing-márka (Crystal Evolution) a legigényesebbeknek, folyamatosan megbízható, igazolt minőség, és nehezen utánozható, egyedi szín, méret és modellválaszték azonnali szállítással piercing-szalonoknak, egyéni vásárlóknak. Microdermal, skindiver, fültágító, Swarovski-kristályos köldök-piercing, titán testékszerek, foglalt köves (tehát nem ragasztott!) ékszerek. Ha fontos a szalonod, a neved, a renoméd, vagy az egészséged, csak akkor vásárolj tőlünk!

Hallmark Piercing és Ékszer - Testékszerek, piercingek
Piercing webshop
http://www.piercinges.hu

A piercinges.hu, piercing webshop a webáruházban leadott megrendelések házhoz szállításával foglalkozik. Jelenleg csak internetes áruházként működünk, üzletet nem üzemeltetünk. Amit érdemes tőlünk rendelni: köldök piercing, nyelv piercing, ajak piercing, szépségpont, orr piercing, szemöldök piercing, patkó piercing, karika piercing, dermal piercing, fültágító és industrial piercing. A legelterjedtebb orvosi fém mellett a fémérzékenyekre gondolva kínálunk még titán, bioplast és műanyag piercingeket is. Igyekszünk választékunkat folyamatosan bővítve a vásárlók igényeivel lépést tartani. Jó vásárlást kívánunk!

Piercing webshop
Piercingek webáruháza
http://www.piercingrendeles.hu/testekszerbolt/szepsegpontok/

Piercingek minden testrészre. Ajak, nyelv, fül, köldökpiercingek. Ékszerek, ajándéktárgyak, fültágítók webáruházunk kínálatában.

Piercingek webáruháza
Hirdetések
Oldal leírása
ekszer.wyw.hu: Ékszer katalógus. Ékszerboltok, ékszer webáruházak gyűjteménye. Ékszerekkel, drágakövekkel foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 199 válogatott ékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 199 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 33594