Ötvösművészet > Ékszer - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ötvösművészet > 6 weboldal. Kategória leírása:

ekszer.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Mátyás Balázs vésnök
http://www.neogravir.hu/

2007 tavaszán indítottam el vállalkozásom, amely fő profilja az ékszer- és fegyver díszítő vésés. Munkám során a hagyományos kézi vésést a modern technika használatával ötvözöm. Saját tervezésű mintáim és többféle stílusú monogram közül válogathat itt. Egyedi különleges kívánságaival is forduljon hozzám bizalommal!

Mátyás Balázs vésnök
Lakatos Bendegúz
http://www.femrestauratormuvesz.hu/

Lakatos Bendegúz - Arany- és ezüstműves, fémrestaurátor művész. Mindennemű használati- és dísztárgyak készítése hagyományos kézműves technikákkal. Arany-, ezüst-, réz-, bronztárgyak, ékszerek készítése.

Lakatos Bendegúz
Splendor
http://www.splendor.hu/

Egyedi, kézzel készülő ékszerekkel foglalkozó honlapunkon bármilyen témában találhat szerteágazó információkat nemesfémekkel (arany, ezüst, platina) kapcsolatban. Minden, az ötvösség témájába tartozó az ékszer ipar részeként említhetõ ággal foglalkozunk: drágakõ (gyémánt, gyöngy, smaragd, zafír, rubin, opál, stb.), kõcsiszolás, vésés, zománc, ezüst és más alapanyagú használati és dísztárgy, ajándék és reprezentációs darabok, de leginkább az egyedi, kézzel készült, különleges, minõség szempontjából pedig világszinten is legmagasabb kategóriába tartozó ékszerekkel foglalkozunk, melyek értékét nagyon jól tükrözi a számos nemzetközi díj és elismerés.

Splendor
M-Ékszer
http://www.m-ekszer.hu/

M-Ékszer Ötvös műhely és ékszerszalon. Hagyományos és egyedi ékszerelképzelések megvalósítása. Drágaköves és vésett ékszerek készítése. Arany és ezüst tárgyak javítása, felújítása. Polírozás, galvanizálás, használati illettve kegytárgyak esetében is. Cím: 3200 Gyöngyös Csomor K. utca 2.

M-Ékszer
Renner Erika ötvösmester
http://www.rennererika.hu/

Ötvösség: Máskép aranymívesség, a művészi iparnak az az ága, amely a nemes fémeket (különösen az aranyat és az ezüstöt) ékességnek és dísztárgyaknak földolgozza, s erre a célra gyakran a zománcot, az igazgyöngyöket és a drágaköveket is fölhasználja; ebben az utóbbi esetben a csak foglalatul szolgáló nemes fémek többé-kevésbbé háttérbe szorulnak s az ötvösségből ékszerészművészet lesz. 9400 Sopron, Várkerület 39.

Renner Erika ötvösmester
Manier-2001 Kft. - Veszprém
http://www.manierekszer.hu

A MANIER-2001 KFT ékszerboltot üzemeltet Veszprémben, saját gyártású ékszereinket ötvösmesterünk gyártja, aki az ékszerkészítésen kívül ékszerjavítással is foglalkozik. Ötvösmesterünk nagy tapasztalattal rendelkezik, ennek köszönhetően gyönyörű ékszereket gyárt és szinte bármilyen meghibásodott ékszert megjavít. Kínálatunkban többek között megtalálhatóak arany és ezüst ékszerek, karikagyűrűk, nyakláncok, karláncok, medálok és fülbevalók is. Nálunk elérhető áron vásárolhat gyönyörű ékszereket! Ötvösmesterünk megrendelésre egyedi ékszerek elkészítését is vállalja. További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol elérhetőségeinket is megtalálhatja!

Manier-2001 Kft. - Veszprém
Hirdetések
Oldal leírása
ekszer.wyw.hu: Ékszer katalógus. Ékszerboltok, ékszer webáruházak gyűjteménye. Ékszerekkel, drágakövekkel foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 199 válogatott ékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 199 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 33594