Márka és luxus > Ékszer - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Márka és luxus > 8 weboldal. Kategória leírása:

ekszer.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bulgari
http://www.bulgari.com/

Bulgari hivatalos honlap. Bvlgari, a görög ezüstműves dinasztia, 1879-től napjainkig hosszú utat járt be kreációival, melyek több mint száz éve változatlan szenvedéllyel és csúcsminőséggel felelnek meg az örökké változó piac kihívásainak.

Bulgari
Cartier
http://www.cartier.com/

A világhírű francia Cartier ékszerészet hivatalos honlapja. Exkluzív órák, ékszerek...

Cartier
Swarovski Crystal
http://www.swarovski.com/

Corporate site provides information about a wide variety of crystal art objects, candlesticks, jewelry and gifts.

Swarovski Crystal
Harry Winston luxus ékszermárka a topon
http://www.v-pearl.hu/felmeres-harry-winston-luxus-ekszermarka-a-topon.aspx

New York, 2007. január 18. - A luxus fogyasztók Harry Winston-t jelölték a vezető luxus ékszermárkának, a Luxury Institute 2007-es luxus márka állapot Indexe szerint. Buccellati a második és Cartier a harmadik a 20 luxus márka körében végzett felmérés alapján.A márkák felsorolása alfabetikus sorrendben: Asprey, Blue Nile, Boucheron, Buccellati, Bulgari, Carrera y Carrera, Cartier, Chanel, Chopard, David Yurman, De Beers, Dior, Fred, Graff, Gucci, Harry Winston, Mikimoto, Piaget, Tiffany és Van Cleef and Arpels...

Harry Winston luxus ékszermárka a topon
Graff London
https://www.graff.com/

Graff Diamond London - Laurence Graff gyémántmúltja az 1960-as évekre tekint vissza. Az ékszerész azóta húsz butikkal rendelkezik, többek Johannesburgban, Amszterdamban, Londonban, Las Vegasban, Moszkvában... A cég sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy olyan neves sztárok adták arcukat ragyogó kreációihoz, mint Victoria Beckham, Paris Hilton és Oprah Winfrey...

Graff London
A Cartier-történet
http://www.deluxe.hu/cikk/20060131/a_cartier-tortenet/

A világhírű Cartier ékszerészet családi vállalkozásként indult a 19. század közepén. Termékeiket az innovatív design és anyaghasználat teszi különlegessé: ki ne ismerné a háromszínű Trinity gyűrűt vagy a párducos kollekciót? Ugyanakkor kevesen tudják, hogy például a karóra feltalálása vagy a platina-ékszerek bevezetése is a francia cég nevéhez fűződik.

A Cartier-történet
Weingertner nemesfém
http://www.ezustarany.hu

Aki aranyat vagy ezüstöt tartalékol, nemigen veszíthet. Akármekkora az infláció vagy a defláció, akár válság van, akár háború, a nemesfém folyamatosan értékálló és bármikor átváltható. Cégünk olyan világszerte híres nemesfém-gyártókkal áll szerződésben, mint a Perth Mint, Heraeus vagy éppen a Degussa. Elismertségük a garancia, hogy Ön minőségi érmét vagy tömböt kapjon pénzéért.

Weingertner nemesfém
Wikipédia - Swarovski
http://hu.wikipedia.org/wiki/Swarovski

A Swarovski a világ egyik vezető minőségi kristályékszereket gyártó cége. A világ több, mint 120 országában van jelen (kivéve a háborús övezeteket). A cég emblémája egy hattyúsziluett. A hattyú, mint a tisztaság és elegancia jelképe. A cég színei az éjkék és a "swarovski-piros". Egy évben két kollekciót bocsátanak ki: őszi-téli, tavasz-nyári kollekció, mely egyaránt tartalmaz klasszikusabb, divatos, extravagáns ékszereket, táskákat, órákat.

Wikipédia - Swarovski
Hirdetések
Oldal leírása
ekszer.wyw.hu: Ékszer katalógus. Ékszerboltok, ékszer webáruházak gyűjteménye. Ékszerekkel, drágakövekkel foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 199 válogatott ékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 199 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 33594