Ékszerkölcsönzés > Ékszer - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ékszerkölcsönzés > 2 weboldal. Kategória leírása:

ekszer.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Az ékszerkölcsönzés a jövő biznisze
http://bulvar.ma.hu/tart/rcikk/d/0/124579/1

Az egyik moszkvai ékszerkölcsönző szalon vezetője elmondta, két évvel ezelőtt ezt a szolgáltatást szinte senki nem vette igénybe. Bérbe adott briliánsokat csupán a filmcsillagok és a show bussines képviselői viseltek. Ma azonban a kölcsönékszerek egyre népszerűbbek és nemcsak a tehetős emberek, de a középosztálybeliek körében is. Ez egyrészt azzal magyarázható, hogy manapság egyre inkább divatba jöttek a különböző nagyvilági, társasági események, ahol a káprázatos estélyi ruhák és a briliánsok jelentik a csúcsot. Különösen sok ékszert kölcsönöztek ebben az évben a végzős diákok báljára.

Az ékszerkölcsönzés a jövő biznisze
Ezoterikusékszer - Kölcsönzés
http://www.ezoterikusekszer.hu/html/ezo/05_kolcsonzes.html

Engedd meg, hogy egy pár szóban ismertessem a főbb tudnivalókat. Ezeken az oldalakon megtekintheted szinte az egész kollekciót, amelyből kedved szerint választhatsz. Fontos tudnod, hogy ezek az ékszerek egyedi, kézzel készült darabok, ha megtetszett valamelyik, ne habozz lefoglalni (személyesen az üzletünkben), nehogy más előbb megtegye. Ha most nem találtál kedvedre valót, térj vissza később, mert a kollekció folyamatosan bővül.

Ezoterikusékszer - Kölcsönzés
Hirdetések
Oldal leírása
ekszer.wyw.hu: Ékszer katalógus. Ékszerboltok, ékszer webáruházak gyűjteménye. Ékszerekkel, drágakövekkel foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 240 válogatott ékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 45190