Ékszerkészítők > Ékszer - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ékszerkészítők > 9 weboldal. Kategória leírása:

ekszer.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Zsigovits Ékszer
http://www.zsigovitsekszer.hu/

Zsigovits István ötvös vagyok. 1993 óta foglalkozom az ékszer készítés mesterségével, valamint ékszer forgalmazással. 15 évvel ezelőtt a tűzzománc-dísztárgy készítő szakmát tanultam meg, majd nem sokkal később az ötvös mesterséggel kötöttem örök barátságot. 2004-ben hivatalosan is ötvös lettem, követve a már-már családi hagyományt. Hamarosan megnyitottam saját vállalkozásomat Békés megye szívében. E patinás kis ékszer bolt szintén családi körben működik. Cím: 5700, Gyula, Semmelweis Ignác u. 24.

Zsigovits Ékszer
Splendor
https://splendor.hu/a-splendor-stilus-es-design/

Egyedi, kézzel készülő ékszerekkel foglalkozó honlapunkon bármilyen témában találhat szerteágazó információkat nemesfémekkel (arany, ezüst, platina) kapcsolatban. Minden, az ötvösség témájába tartozó az ékszer ipar részeként említhető ággal foglalkozunk: drágakő (gyémánt, gyöngy, smaragd, zafír, rubin, opál, stb.), kőcsiszolás, vésés, zománc, ezüst és más alapanyagú használati és dísztárgy, ajándék és reprezentációs darabok, de leginkább az egyedi, kézzel készült, különleges, minőség szempontjából pedig világszinten is legmagasabb kategóriába tartozó ékszerekkel foglalkozunk, melyek értékét nagyon jól tükrözi a számos nemzetközi díj és elismerés. Oldalainkon megtalálható kategóriákra bontva minden ékszer típus: medál, collier, nyakék, nyakláncok, bross / kitûzõ, férfi ékszer, dísztárgy, kiegészítõ, fülbevaló, karkötõ, garnitúra, kollekció, szett, piercing / test ékszer és érdekesség, külön oldalakra kategorizálva.

Splendor
Mihalovits Manufaktúra
http://www.mihalovitsmanufaktura.hu/

A kis ékszerkészítő műhelyt 2002-ben alapítottam, amikor édesapám nyomdokaira lépve végleg elköteleztem magam a fémmegmunkálás mellett. Elhatároztam, hogy a hosszú tanulóévek után saját vállalkozást alapítok, mely kizárólag egyedi, kézzel készült ékszerek tervezésével és kivitelezésével fog foglalkozni. Cím: 1238 Soroksár, Láng Endre utca 45.

Mihalovits Manufaktúra
Hári
http://ekszervilag.hu/

Hári - Ékszertervező és készítő Műhely. Gyűrűk, nyakékek, karkötők, fülbevalók, kiegészítők, órák.

Hári
Mednyánszky kristály
http://www.crystals.hu/

Kristály divatékszer gyártásával - forgalmazásával foglalkozom. A kíváló minőség érdekében a kristály alapanyagot (strasszok , medálok , csiszolt gyöngyök ) az osztrák Swarovski cégtől közvetlenül importálom. 9024 Győr Zrínyi u. 37.

Mednyánszky kristály
Diron ékszerek
http://www.diron.hu/?page_id=907

A Diron ékszerek kizárólag kézi munkával készült egyedi alkotások. Hisszük, hogy üde színfoltkén ékesíteni fogja Budapest belvárosát, valamint a magyar ékszerkészítők jó hírnevét öregbíti mind a hazai, mind pedig a nemzetközi ékszerpiacon.

Diron ékszerek
Goldwear
http://www.goldwear.hu/

A Goldwear a hazai nemesfémipar egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása. Szeretjük a kihívásokat és a lehetetlennek tűnő feladatok megoldását. Saját tervezésű ékszereink mellett rengeteg más ékszer, iparművészeti alkotás és használati tárgy létrejöttéhez adunk ipari hátteret, szakmai segítséget.

Goldwear
Bojti jegygyűrű
http://www.bojtiekszer.hu/

Ékszer üzletünkben nagy választékban talál esküvői és egyéb ékszereket, jegygyűrűket, karikagyűrűket, eljegyzési gyűrűket, nyakláncokat. Ha a bőséges kínálat ellenére mégsem találná meg az áhított darabot, ossza meg velünk elképzelését és megvalósítjuk.

Bojti jegygyűrű
Emily Soutache
https://emilysoutache.com/

Emily Soutache egy exkluzív kézműves ékszereket forgalmazó vállalkozás folyamatosan megújuló kínálattal. A készletben az igényes és aprólékosan kidolgozott ékszereken túl egyedi hajdíszek és brossok is helyet kapnak. A márka tervezője előszeretettel használ valódi ásványokat is az ékszerek elkészítéséhez, ami még különlegesebbé teszi a hölgyek megjelenését. Minden évben több kollekció is helyet kap a kínálatban, ezzel is igazodva az aktuális trendekhez, igényekhez, valamint készülnek ékszerek a nagyobb ünnepekre is: Valentin-napra, nőnapra, anyák napjára és karácsonyra egyaránt. Ha szereted az egyedi és igényes kiegészítőket, nézz be hozzám! Elérhetőségeim: emilysoutouch@gmail.com FB-oldalam: https://www.facebook.com/EmilySoutache/

Emily Soutache
Hirdetések
Oldal leírása
ekszer.wyw.hu: Ékszer katalógus. Ékszerboltok, ékszer webáruházak gyűjteménye. Ékszerekkel, drágakövekkel foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 199 válogatott ékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 199 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 33594