Ékszer javítás, restaurálás > Ékszer - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ékszer javítás, restaurálás > 5 weboldal. Kategória leírása:

ekszer.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
ékszerviz.hu
http://www.ekszerviz.hu/

ékszerviz.hu - Ékszer készítés, javítás, adás-vétel, csere.

ékszerviz.hu
Ékszer Manufaktúra
http://www.ekszermanufaktura.hu/

Műhelyünk 1992 óta működik. Javítással, tervezéssel és az ékszerek átalakításával foglalkozunk. Ékszerminták széles választéka várja Önt, hogy könyebben eldönthesse, milyen extra, eredeti darabot szeretne. Mindig az ügyfelek elképzeléseit valósítjuk meg, de szívesen adunk tanácsokat, ötleteket az egyéni ékszerek kialakításában.

Ékszer Manufaktúra
Hári
http://ekszervilag.hu/?menu=3

Műhelyünk nagy tapasztalattal rendelkezik az egyedi ékszerek készítésében. A hagyományos kézi munka mellett, a legmodernebb technológiával dolgozunk, aminek segítségével garantálni tudjuk a legmagasabb minőséget és pontosságot. Mindennemű egyéb ékszerrel kapcsolatos szolgáltatást is nyújtunk: ékszerbecslés, javítás, felújítás, restaurálás, kőpótlás, vésés, kőcsiszolás és gyöngyfűzés.

Hári
Expressz ékszerjavítás
http://ekszergyar.hu/2010/07/ekszerjavitas/

Eltört a kapocs, kicsi vagy nagy a gyűrű, elszakadt a lánc? Nálunk nem kell heteket várni a javításra! Előzetes egyeztetés után akár AZONNAL megjavítjuk ékszerét. Bonyolultabb javítások is 1-2 munkanap alatt elkészülnek. Ajándék szolgáltatásaink minden javítás mellé: - állapotfelmérés - értékbecslés - magasfényre polírozás - ultrahangos tisztítás Műhelyünk Alsónémedin található, Budapesttől 8 km.-re. Várjuk szeretettel! www.ekszergyar.hu

Expressz ékszerjavítás
Aranyvétel
http://aranyvetel.hu/

Aranyvétel. A cég ékszerkészítéssel, ékszerjavítással, arany-és ezüst felvásárlással foglalkozik. A cég boltja megtalálható az Ázsia Center második emeletén.

Aranyvétel
Hirdetések
Oldal leírása
ekszer.wyw.hu: Ékszer katalógus. Ékszerboltok, ékszer webáruházak gyűjteménye. Ékszerekkel, drágakövekkel foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 199 válogatott ékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 199 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 33594