Drágakövek > Ékszer - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Drágakövek > 12 weboldal. Kategória leírása:

ekszer.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Ásványok és drágakövek
Ásványok és drágakövek
http://www.mineraltivadar.hu/

Ásványok és drágakövek a világ minden részéről. Eladó achátok és ásványok, rengeteg fotóval.

www.mineraltivadar.hu
A gyémántról
A gyémántról
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gy%C3%A9m%C3%A1nt

A gyémánt a terméselemek osztályán belüli széncsoporthoz tartozó ásvány és egyben a legjelentősebb drágakő. Ezt fizikai és kémiai tulajdonságainak köszönheti, hiszen a legkeményebb természetben előforduló ásvány, átlátszósága és fénye tökéletes, fénytörése és színszórása a legmagasabb fokú. Ugyanakkor rajta kívül nincs más drágakő, amely csak egyetlen elemből állna: a gyémánt szénatomokból áll, a szén egy allotróp módosulata (vö.: grafit). Neve (latinosan diamans) a görög adamos szóból származik, melynek jelentése legyőzhetetlen, ami keménységére utal. Rendkívül nagy keménysége miatt ipari felhasználása széles körű.

hu.wikipedia.org
Azurit Ásvány Áruház
Azurit Ásvány Áruház
http://azurit.hu/

Ásvány áruház, árukészletünk között megtalálhatóak az ásványok, kristályok, drágakövek, féldrágakövek, marokkövek, geodák, gyógyító ásványok, horoszkóp ásványok, talizmánkövek, ékszerek, gyöngyékszerek, korall ékszerek, dísztárgyak.

azurit.hu
Drágakő - Wikipédia
Drágakő - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Dr%C3%A1gak%C5%91

A drágakövek olyan természetes keletkezésű ásványok, melyek szépségük, ritkaságuk és megfelelő keménységük (időtállóságuk) alapján megnyerték az emberiség tetszését és megkülönböztető értékítéletét. A drágakövek tanulmányozásával a drágakőtudomány vagy gemmológia foglalkozik. A drágakövek többsége szervetlen eredetű, de biogén ásványos anyagok is ismertek csoportjukban: pl. gyöngy, korall, borostyán.

hu.wikipedia.org
Dimea Kft.
Dimea Kft.
http://www.dimea.hu/

Gyémánt, színesdrágakő, gyöngy. Cégünk fő profilja csiszolt drágakövek és gyöngyök nagykereskedelmi értékesítése.

www.dimea.hu
Tigrisszem
Tigrisszem
http://hu.wikipedia.org/wiki/Tigrisszem

A sólyomszem is, a tigrisszem is a 19. században került először Európába s eleinte mind a kettő drágán fizetett, divatos kő volt. Egyedüli fontos lelőhelyük a dél-afrikai Oranje-folyótól északra fekvő Griquatown vidéke, hol átlagosan centiméter vastag lemezeik vörösbarna, okkersárga jáspispaláknak repedéseit töltik ki. A lemezeket a két ásvány rendesen együttesen alkotja. Németországban, Idar Obersteinban csiszolják őket.

hu.wikipedia.org
Dayan - Diamond Jewellery
Dayan - Diamond Jewellery
http://www.dayan.hu/

Dayan - Diamond Jewellery - Exkluzív ékszerszalon.

www.dayan.hu
Drágakő vizsgálat
Drágakő vizsgálat
http://www.gemlab.hu

Drágakövek vizsgálatára, meghatározására, elemzésére szakosodott professzionális laboratórium, amely többek között ásványtani besorolás, fényképezést, minőségi osztályozást, kezelések kimutatását, földrajzi származás meghatározását vállalja, melyek eredményéréről szakértő által hitelesített tanúsítványt ad.

www.gemlab.hu
Antik ékszerek, drágakövek
Antik ékszerek, drágakövek
http://www.mutargy.com

A műtárgy.com egy olyan virtuális találkozóhely, ahol a műtárgyat keresők és kínálók könnyen egymásra találnak. Oldalunkon értékesítés nem történik, a műtárgyak iránt érdeklődők az alkotók, galériák, magánszemélyek által megadott elérhetőségeken keresztül személyesen vehetik fel velük a kapcsolatot.

www.mutargy.com
Gyémánt
Gyémánt
http://www.dragakonagyker.hu/

Gyémánt kereskedés. Ékszer, drágakő és csiszolt gyémánt forgalmazása, kedvező árakkal.

www.dragakonagyker.hu
Ajándéknak szánt drágaköves ékszerek
Ajándéknak szánt drágaköves ékszerek
http://www.harianiko.hu/

Azoknak, akik értékelik az egyediséget és a minőségi ékszereket. Ha drágaköves ékszerekre vágyik, az egyedi jelző szinte elengedhetetlen. Akár gyűjti, akár ajándéknak szánja; teljesen mindegy. Az egyedi ékszerek értékesek, különösen akkor, ha minőséget kap velük kézhez. Nem csoda, hogy tanácstalan az ékszervásárlást illetően vagy negatív tapasztalatok sora áll a háta mögött. Hiszen az egyedi sem az már a mai világban, ahol a sorozatgyártott ékszereket arcpirulás nélkül eladják egyedi ékszerként a piacon. Különösen a neten. Falk Miksa Utcai ékszerkészítő műhelyemben személyesen hallgatom meg és vésem be az emlékezetembe a megrendelő elképzelését. A vágyait, az álmát. A drágaköves ékszerek készítése igazi művészet. A profin kivitelezett munka felismerhető. Nem hasonlít a gépi eljárással, sorozatgyártásban készült ékszerekhez. Az egyedi drágaköves ékszerek készítése keményforrasztással, hengerléssel, tehát hagyományos technikával valósul meg. Kézi munkával készülnek.

www.harianiko.hu
Gyémánt kereső
Gyémánt kereső
http://gyemantkereso.hu/

A Pangolin gyémánt ékszer kereső és tanácsadó vállalkozás készséggel áll rendelkezésére ha minőségi ékszert kíván beszerezni, vásárolni. A weboldalon nem csak a gyémántok osztályozásáról szerezhet részletes tájékoztatást, kérhet szakértő tanácsadásra időpontot, valamint válogathat a világ gyémánttőzsdéinek kínálatából.

gyemantkereso.hu
Oldal leírása
ekszer.wyw.hu: Ékszer katalógus. Ékszerboltok, ékszer webáruházak gyűjteménye. Ékszerekkel, drágakövekkel foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 240 válogatott ékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 45141