Drágakövek > Ékszer - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Drágakövek > 13 weboldal. Kategória leírása:

ekszer.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Ásványok és drágakövek
http://www.mineraltivadar.hu/

Ásványok és drágakövek a világ minden részéről. Eladó achátok és ásványok, rengeteg fotóval.

Ásványok és drágakövek
A gyémántról
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gy%C3%A9m%C3%A1nt

A gyémánt a terméselemek osztályán belüli széncsoporthoz tartozó ásvány és egyben a legjelentősebb drágakő. Ezt fizikai és kémiai tulajdonságainak köszönheti, hiszen a legkeményebb természetben előforduló ásvány, átlátszósága és fénye tökéletes, fénytörése és színszórása a legmagasabb fokú. Ugyanakkor rajta kívül nincs más drágakő, amely csak egyetlen elemből állna: a gyémánt szénatomokból áll, a szén egy allotróp módosulata (vö.: grafit). Neve (latinosan diamans) a görög adamos szóból származik, melynek jelentése legyőzhetetlen, ami keménységére utal. Rendkívül nagy keménysége miatt ipari felhasználása széles körű.

A gyémántról
Azurit Ásvány Áruház
http://azurit.hu/

Ásvány áruház, árukészletünk között megtalálhatóak az ásványok, kristályok, drágakövek, féldrágakövek, marokkövek, geodák, gyógyító ásványok, horoszkóp ásványok, talizmánkövek, ékszerek, gyöngyékszerek, korall ékszerek, dísztárgyak.

Azurit Ásvány Áruház
Drágakő - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Dr%C3%A1gak%C5%91

A drágakövek olyan természetes keletkezésű ásványok, melyek szépségük, ritkaságuk és megfelelő keménységük (időtállóságuk) alapján megnyerték az emberiség tetszését és megkülönböztető értékítéletét. A drágakövek tanulmányozásával a drágakőtudomány vagy gemmológia foglalkozik. A drágakövek többsége szervetlen eredetű, de biogén ásványos anyagok is ismertek csoportjukban: pl. gyöngy, korall, borostyán.

Drágakő - Wikipédia
Dimea Kft.
http://www.dimea.hu/

Gyémánt, színesdrágakő, gyöngy. Cégünk fő profilja csiszolt drágakövek és gyöngyök nagykereskedelmi értékesítése.

Dimea Kft.
Tigrisszem
http://hu.wikipedia.org/wiki/Tigrisszem

A sólyomszem is, a tigrisszem is a 19. században került először Európába s eleinte mind a kettő drágán fizetett, divatos kő volt. Egyedüli fontos lelőhelyük a dél-afrikai Oranje-folyótól északra fekvő Griquatown vidéke, hol átlagosan centiméter vastag lemezeik vörösbarna, okkersárga jáspispaláknak repedéseit töltik ki. A lemezeket a két ásvány rendesen együttesen alkotja. Németországban, Idar Obersteinban csiszolják őket.

Tigrisszem
Drágakő vizsgálat
http://www.gemlab.hu

Drágakövek vizsgálatára, meghatározására, elemzésére szakosodott professzionális laboratórium, amely többek között ásványtani besorolás, fényképezést, minőségi osztályozást, kezelések kimutatását, földrajzi származás meghatározását vállalja, melyek eredményéréről szakértő által hitelesített tanúsítványt ad.

Drágakő vizsgálat
Antik ékszerek, drágakövek
http://www.mutargy.com

A műtárgy.com egy olyan virtuális találkozóhely, ahol a műtárgyat keresők és kínálók könnyen egymásra találnak. Oldalunkon értékesítés nem történik, a műtárgyak iránt érdeklődők az alkotók, galériák, magánszemélyek által megadott elérhetőségeken keresztül személyesen vehetik fel velük a kapcsolatot.

Antik ékszerek, drágakövek
Gyémánt
http://www.dragakonagyker.hu/

Gyémánt kereskedés. Ékszer, drágakő és csiszolt gyémánt forgalmazása, kedvező árakkal.

Gyémánt
Ajándéknak szánt drágaköves ékszerek
http://www.harianiko.hu/

Azoknak, akik értékelik az egyediséget és a minőségi ékszereket. Ha drágaköves ékszerekre vágyik, az egyedi jelző szinte elengedhetetlen. Akár gyűjti, akár ajándéknak szánja; teljesen mindegy. Az egyedi ékszerek értékesek, különösen akkor, ha minőséget kap velük kézhez. Nem csoda, hogy tanácstalan az ékszervásárlást illetően vagy negatív tapasztalatok sora áll a háta mögött. Hiszen az egyedi sem az már a mai világban, ahol a sorozatgyártott ékszereket arcpirulás nélkül eladják egyedi ékszerként a piacon. Különösen a neten. Falk Miksa Utcai ékszerkészítő műhelyemben személyesen hallgatom meg és vésem be az emlékezetembe a megrendelő elképzelését. A vágyait, az álmát. A drágaköves ékszerek készítése igazi művészet. A profin kivitelezett munka felismerhető. Nem hasonlít a gépi eljárással, sorozatgyártásban készült ékszerekhez. Az egyedi drágaköves ékszerek készítése keményforrasztással, hengerléssel, tehát hagyományos technikával valósul meg. Kézi munkával készülnek.

Ajándéknak szánt drágaköves ékszerek
Lab Diamond - a mesterséges gyémánt
https://labdiamond.hu/about/

Szintetikus növesztett gyémántok, melyek tulajdonságaikban megegyeznek a természetes gyémánttal, de konfliktus mentes, etikus úton elérhetőek. Válassza a Karl Ékszer szakértelmét és tapasztalatát, ha exkluzív ékszerről van szó. Válasszon gyönyörű mesterséges gyémántjaink közül a labdiamond.hu-n.

Lab Diamond - a mesterséges gyémánt
Gyémánt kereső
http://gyemantkereso.hu/

A Pangolin gyémánt ékszer kereső és tanácsadó vállalkozás készséggel áll rendelkezésére ha minőségi ékszert kíván beszerezni, vásárolni. A weboldalon nem csak a gyémántok osztályozásáról szerezhet részletes tájékoztatást, kérhet szakértő tanácsadásra időpontot, valamint válogathat a világ gyémánttőzsdéinek kínálatából.

Gyémánt kereső
A gyémánt ára karátonként
https://www.1ct-diamond.hu/hu/

Cégünk páratlan szépségű luxusékszerek értékesítésével foglalkozik: gondosan előválogatott speciális, 1 karát feletti gyémántok, gyémánt eljegyzési gyűrűk részletgazdag kidolgozással, a régi hagyományok és a modern technológia ötvözésével. Hagyományos, koronás és három köves szoliter gyűrűk.

A gyémánt ára karátonként
Hirdetések
Oldal leírása
ekszer.wyw.hu: Ékszer katalógus. Ékszerboltok, ékszer webáruházak gyűjteménye. Ékszerekkel, drágakövekkel foglalkozó tematikus katalógus.
Gyűjteményünkben 199 válogatott ékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 199 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 33594